Dørtelefoner - installation af dørtelefon

Har du brug for en installatør af dørtelefoner, som er klar til at påtage sig installationen? Men du er tvivl om, hvor du finder den rette til at udføre opgaven? Læs mere her på siden, for at finde frem til de relevante svar på dine spørgsmål!

Hvordan virker en dørtelefon?

En dørtelefon er et placeret element uden for opgangen, og et element som er i en hver lejlighed og hus. Ved lejlighedensopgangen eller huset, kan de besøgende gæster ringe på hos de enkelte lejligheder eller huse. Mens beboerne fra deres bolig kan løfte røret og snakke med den besøgende gæst, som står uden for opgangen. Hvis der er opstillet et kamera, kan beboeren desuden se personen, som ringer på.
Dørtelefon

Dørtelefoner øger sikkerhed

En dørtelefon øger sikkerheden og trygheden. Både for beboerne og boligforeningerne, da man på den måde kan kontrollere, hvem der kan lukkes ind i de forskellige opgange. Med en dørtelefon, er det kun beboerne selv, der har adgang samt dem de vælger at lukke ind. Derudover har flere boligkomplekser erfaret en nedgang i tyveri, samt ubudne gæster, efter monteringen af dørtelefon. 

Pris for montering af dørtelefon

Prisen for installation af dørtelefoner inkl. telefonerne, som kan svinge mellem 5.000 – 10.000kr. alt afhængigt af firmaet, hvor du køber hos, og hvor mange skal dørtelefoner, som skal installeres. For privatforbruger, kan en dørtelefon koste under 1000kr med en overskuelig og billig installation. 

Priserne varierer fra udbydere til udbydere. 

Valg af Installatør

Inden du igangsætter dit projekt med det samme. Kunne du starte med at undersøge, hvilke virksomheder som tilbyder installationer af dørtelefoner. Find evt. en virksomhed, som har en del erfaring med montering og installation af dørtelefoner. Er du bosat i Hellerup, Amager eller København, kan du som fordel læse mere her.

Indhent et tilbud