VVS

Leder du efter en professionel VVS´er, som kan fikse dit vand og sanitets apparatur?
 
Hos håndværk-byggeri.dk kan du indhente 3 uforpligtende tilbud på specialister indenfor VVS arbejde.
 

Læs her hvad du skal gøre for at indhente dine tilbud:

1

Beskriv din VVS opgave

Det første du skal gøre er at udfylde kontaktformularen. Beskriv opgaven så godt du kan. 

Jo mere detaljeret din henvendelse er, jo lettere bliver det at skræddersy 3 tilbud til dig.

2

Vi læser din forespørgsel igennem

Vi læser din forespørgsel igennem og sammensætter tilbud ud fra dine behov og ønsker.

3

Du får de 3 tilbud

I løbet af 48 timer vil du modtage 3 uforpligtende tilbud fra 3 af vores samarbejdspartnere indenfor VVS branchen.

4

Vælg det tilbud, der passer bedst til dig

Tilbuddene er gratis og du takker kun ja eller nej til det, som passer til dig.

Hvad kan en VVS´er hjælpe dig med

En VVS´er kan løse alle sanitetsudfordringer samt alt hvad der har med vand og varme at gøre. Mange prøver selv at løse de mindste VVS reparationer, men det bliver ikke altid lige godt, når man er gør-det-selv-typen. Derfor kan det være en rigtig god idé at få en erfaren og uddannet VVS´er til at stå for opgaven. Er det et nyt badeværelse, gulvvarme eller klimavenlige installationer, som skal etableres i din bolig, så kan en VVS´er også stå for det. 

Du skal være opmærksom på, at mange VVS´er har specialiseret sig i forskellige områder indenfor branchen. Derfor er det ret varieret hvad en VVS´er kan hjælpe dig med.  Heldigvis skal du ikke bekymre dig om at finde den rette fagmand. Vi sammensætter 3 attraktive tilbud til dig, så du får det rette tilsendt på den opgave, som du skal have løst.

Vælg en VVS´er du kan stole på

Hos håndværk-byggeri.dk samarbejder vi kun med erfarne og veluddannede VVS´ere. Vi er meget grundige i vores udvælgelse af håndværkere, da vores koncept bygger på tillid og tryghed. Derfor er det vigtigt, at du fra start får tilbud fra 3 professionelle fagfolk, der har styr på deres kommunikation, er gennemsigtige i deres formidling og leverer kvalitetshåndværk til den aftalte tid. Alle tilbud får du tilsendt på skrift med den samlede pris på din opgave, før arbejdet kan begynde. 

En af vores mangeårige samarbejdspartnere i VVS branchen er Sandkær VVS, der holder til i Holbæk, Roskilde og omegn. Bor du i Region-, Nordvest- eller Midtsjælland, så kan Sandkær komme ud til dig og hjælpe dig med dit VVS arbejde. 

 

Få 3 uforpligtende tilbud i dag

På håndværker-byggeri.dk kan du indhente tilbud på nogle af landets bedste VVS´ere. Vi garanterer at du får tøj kvalitet og service på de 3 tilbud, som du får tilsendt på mail. 

Det eneste du skal gøre er at indhente et tilbud ved at trykke på den gule knap. Derefter bliver du ledt videre til vores onlineformular, som du blot skal udfylde så præcis som muligt. 

Indenfor de næste 2 døgn vil du få dine 3 uforpligtende tilbud, som vi nøje sammensætter til dine VVS opgave. Du kan derfor trygt længe dig tilbage og vente, i mens vi gør arbejdet for dig med at finde frem til den rette VVS´er, der passer til dig.

Indhent et tilbud