Entreprise

Er der behov for entreprise til dit kommende byggeprojekt, så er du kommet til det rette sted. Vi samarbejder med flere virksomheder, som er særligt specialiseret i entreprise. Du er meget velkommen til at kontakte os, og så indhenter vi 3 gratis tilbud på kompetente entreprenører til dig.

Indhent nemt og hurtigt 3 uforpligtende tilbud

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen med en kort forklaring af, hvad du skal have lavet

2

Opgaven vurderes

Vores eksperter læser din beskrivelse og ringer med henblik på, at uddybe omfanget af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer modtager du 3 uafhængige tilbud dygtige elektrikere i dit nærområde

4

Du vælger det bedste tilbud

Du vælger selv hvem af hovedentreprenører, du vil have til at udføre arbejdet

Entreprise

I forbindelse med byggeprojekter kan det være en stor fordel at indgå en entreprisekontrakt. Et større byggeprojekt kan være en utrolig uoverskuelig proces, og det sætter ligeledes store krav til din viden og færdigheder indenfor flere forskellige områder som byggeteknikker, materialer, projektering, ledelse af byggerier mv. Entreprise kan være en stor fordel, da byggeprojektet styres af en entreprenør, hvilket vil gøre projektet mere overskuelig.

Hvad er entreprise?

Ved entreprise indgås en aftale mellem dig og en entreprenør. I aftalen står der mere konkret, hvem der har ansvaret for de forskellige områder samt en aftalt pris. Der er særligt 3 entrepriseformer – fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. Forskellen mellem de 3 entrepriseformer består i, hvem der har ansvaret for de forskellige områder. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvilken entrepriseform du vælger.
 

Afhængig af hvilken entrepriseform du vælger, vil ansvarsområder som ledelse af byggeriet, projektering, godkendelser, materialer, det juridiske og økonomiske ansvar og meget mere blive varetaget af en entreprenør og fagfolk som er uddannede, og som har mange års erfaring med disse former for byggeprojekter. Dette er med til, at du får et flot resultat uden fejl og mangler.

Hovedentreprise

Står du overfor et relativt stort byggeprojekt som fx en renovering, tilbygning eller ombygning vil det være oplagt at vælge hovedentreprise. Denne entrepriseform er en af de mest benyttede entrepriseformer blandt private. 
 
Ved hovedentreprise bliver der indgået en kontrakt med hovedentreprenøren. Du vil selv have ansvaret for godkendelserne samt planlægning af byggeprojektet – altså projektering. Derefter overtager hovedentreprenøren styringen og de forskellige ansvarsområder. Hovedentreprenøren er blandt andet ansvarlig for at overholde tidsplanen, det aftalte budget og kvaliteten af det udførte arbejde. 
 
Du kan med fordel henvende dig til en virksomhed, som er specialiseret i hovedentreprise. På den måde sikrer du, at byggeprojektet udføres korrekt, og at der anvendes de rette materialer. For at opnå det ønskede resultat er det vigtigt, at du sørger for at kommunikere dine ønsker og præferencer til kontaktpersonen. Hovedentreprenøren vil videreformidle dine ønsker til fagfolk, der er med til at udføre byggeprojektet. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Leder du efter en virksomhed eller en person, som er specialiseret i entreprise, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi indhenter 3 gratis tilbud til dig. Alt du skal gøre er at beskrive dit kommende byggeprojekt, og så finder vi de dygtigste og mest kompetente entreprenører, som har mange års erfaring med entreprise. Kontakt i kontaktformularen, og så svarer vi dig hurtigst muligt!

Indhent et tilbud