Folie til bil

Hvis du ønsker at give din bil et nyt look, så vil den bedste løsning, hvis du vil have gjort det hurtigt og billigt, at få bilen pakket ind i folie. Der er mange firmaer, som tilbyder folieindpakning, men du skal dog være meget opmærksom. Hvis du vil have et flot og holdbart resultat, som ikke har limrester eller skæremærker, så er det vigtigt at vælge den rette folieekspert. Derfor er det en god ide at undersøge, hvad de forskellige folieeksperter tilbyder, og derfra vælge den, som passer til dig.

Folie vil give din bil et nyt look

Det ændrer hele bilens udseende, når man får lavet bilindpakning. Det er nemt, hurtigt og der er ikke nogle risiko for at miste værdi, pga. ændring i den originale lak. Du skal ikke gå på kompromis med farven af din nye bil – folieindpakningen vil klare det efter! Folie vil give et større udvalg af farver, og giver dig en bil, som passer til din personlighed eller dit erhvervsliv.

Sponsor biler

Hvordan bliver folien behandlet på bilen?

Vi afmonterer det, der er nødvendigt. Monteringen på bilen vil ikke kunne ses, og vi er meget pernitten med, at detaljerne er helt i orden.

Bilen skal være helt nyvasket, når den bliver leveret, hvor en montering af folien vil tage op til omkring 5 arbejdsdage. Før du booker en tid, så skal du først komme forbi, og få en gennemgang af farvevalg, samt de andre muligheder. Derefter vil vi finde frem til en bestemt, for hele foliemonteringen.

Det er også vigtigt, at lakken er i god stand, når folien bliver monteret, da der vil komme et træk på lakken, når folien en dag skal skiftes eller fjernes. Det sjældent, at lakken får skader, men det er ikke noget, som vi garanterer for. Alle biler vi monterer, får den samme respekt, som var de vores egne biler.

Forskel på folieindpakning og lakering

Det er vigtigt at være opmærksom på, at når man indpakker sin bil i folie, så er det ikke det samme som lakering. Det folien dækker er udelukkende bilens yderside, og det betyder, at du vil se bilens originale farve indvendigt, når du fx åbner dørene. 

Du vil desuden også kunne se originalfarven de steder, hvor karosseriets dele støder med hinanden – det kunne fx være overgangen mellem kofanger og skærme, men det kan også findes andre steder på bilen.

Hvor meget man kan se overgangen, afhænger af kontrasten mellem folien og den originale lak. For at sikre et pænt look, så er det nemmest at få indpakket en sort bil, fordi bundfarven vil virke som en skygge.

Hvad koster det at få folie på sin bil?

Det er selvfølgelig ikke gratis at få indpakket din bil i folie. Det koster både i forhold til materiale og arbejdslønnen. Det er dog en billigere løsning, end hvis du skal få hele din bil omlakeret.

En normal folieindpakning af bil kan koste fra 10.000 op til 40.000 kr. I den høje prisklasse kan du også forvente, at folieindpakning af din bil er af topkvalitet.

Hvis du har et budget på cirka 5.000 kr., så kan man få folie på bilen, hvor man så undlader spejle, dørhåndtagene, kofangerne eller vindueslisterne. Her skal bør du også forvente, at kvaliteten ikke er det højeste.

Søger du noget, som er midt imellem prisklassen, så kan du sagtens få en god folieindpakning, der kan koste omkring 15.000 kr.

Indhent et tilbud