Hvad koster byggestrøm?

Læs om hvad byggestrøm koster her 

Hvad er byggestrøm?

Byggestrøm er strømmen, der benyttes i forbindelse ved et stor byggeri. Det dækker over et midlertidigt strømforsyningsanlæg, som skal forsyne alle de redskaber der drives af el under byggeriet. Når der skal bygges på et større byggerier, er det vigtigt med en god sikring af byggestrømmen.
Hvis byggepladsen pludselig står uden elektricitet, kan det ofte have en stor påvirkning på byggeriet og i fleste tilfælde standse byggeriet. Derfor er det vigtigt at sikre en god fast elforsyning.

Læs hvad byggestrøm koster

Når det kommer til bygning af større projekter, kan det kræve meget tid, overblik og penge. Derudover kræver det også en god og stabil strømforsyning, som kan holde projektet i gang under hele processen. Dog kan det være en både dyr og tung administrativ proces at bestille byggestrøm til projektet, da der oftest er flere parter, der skal involveres. Der har ligeledes været eksempler på, hvor strømforbruget har væltet budgettet for et projekt. Der kan f.eks. komme uforudsete omkostninger for kunden. Derfor er det vigtigt at indregne byggestrøm i budgettet for byggeriet.

Oftest er det bygherren, som er den ansvarlige for at afholde udgifterne til byggestrøm. Der kan dog være undtagelser, hvor der er indgået individuelle aftaler om, hvem der den ansvarlige for udgifterne.

Når det kommer til udlejning af byggestrøm, kan det klart anbefales at benytte INV-EL, via dem kan du både spare penge og kræfter, hvis du overlader det til dem.
Som professionel elleverandør, står de altid klar til at rådgive med deres mange års ekspertise, og giver dig altid en skræddersyet løsning efter dine behov.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud