Hvordan vælger man den rigtige erhvervselektriker?

Har din virksomhed brug for en elektriker til at påtage sig et projekt eller en serviceopgave, men i et i tvivl om hvordan man vælger den rette til opgaven? Læs mere her og find den rette erhvervs elektriker!

Hvad er en erhvervselektriker?

Vi har alle stået i den situation hvor ens el ikke fungerer optimalt, og da man ikke har forstand på det, så tør man ikke prøve at løse problemet selv. Hvis man ikke har nogen viden om el eller hvordan man løser forskellige el-opgaver, så kan man komme slemt til skade hvis man prøver at løse problemet selv. Derfor er det en god ide at hyre en elektriker til at påtage sig opgaven. 

En erhvervselektriker, er ligesom en normal elektriker, dog specialiserer en erhvervselektriker i opgaver indenfor erhverv. En erhvervs elektriker er en faglært person, som arbejder på elektriske installationer i bygninger og på automatiske anlæg og systemer indenfor erhvervet. En elektriker kan også være ansat til at samle/reparere el-apparatur eller vedligeholde infrastrukturen

Opgaver i erhvervet kan strække sig over en bred vifte af forskellige områder, og en erhvervselektriker har som regel erfaringen indenfor mange forskellige områder.

Erhvervselektriker

Hvilke opgaver kan en erhvervselektriker påtage sig?

En uddannet og faglært erhvervselektriker, har uddannelse og erfaring indenfor et bredt område af forskellige serviceopgaver og projekter. 

Derfor har de rådighed til at påtage sig et hav af forskellige opgaver. Det kan være opgaver indenfor industri, offentlige institutioner, skibsinstallation, landbrug og meget mere. Hvert elektrikerfirma specialiserer sig som regel indenfor forskellige områder og projekter, derfor er det alt andet lige en god ide at få fastlagt hvilken opgave man ønsker løst før man kontakter forskellige virksomheder. 

Man kan med fordel undersøge de forskellige virksomheder og indenfor hvilke områder de har speciale, og derefter vurderer hvilken virksomhed som egner sig bedst til at påtage sig ens opgave.

En erhvervselektriker har som regel også nogle tillægsydelser forbundet til deres arbejde. Her kan tillægsydelserne være alt fra el-eftersyn til tjek af sikringer mm.

Valg af virksomhed

Når man har fået fastlagt hvilken opgave man skal have løst, og skal til at undersøge mulighederne for virksomheder, skal man her være kritisk. De forskellige elektriker-virksomheder differentierer sig på forskellige parametre. Her kan alt fra pris, placering, speciale og erfaring have en væsentlig betydning. Derfor skal man være kritisk når man vælger virksomhed til at påtage sig opgaven. Man gider ikke havne i en situation hvor opgaven er halvt færdig.
Vær derfor kritisk, og hav dine behov i tankerne når du vælger virksomhed. På den måde ender du ikke i en situation hvor du ikke er tilfreds med arbejdet og hvor opgaven ikke er løst optimalt. Du kan med fordel benytte Multi-tech, som er en virksomhed der specialiserer sig indenfor både det private og erhvervs branchen. Virksomheden har meget erfaring indenfor erhvervsmarkedet, og du kan altid føle dig tryg i deres hænder.

Indhent et tilbud