Gulvfirma til vådrum

Hvis du har behov for et professionelt gulvfirma til gulvlægning i vådrum, Så er du kommet til det rette sted. Hos Håndværker-Byggeri.dk hjælper vi dig med at indhente de bedste tilbud fra professionelle håndværkere og fagmænd til dit byggeprojekt.

Gennem håndværk-byggeri kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige gulvfirmaer, der specialiserer sig i vådrum.

Få 3 uforpligtende tilbud - Alt du skal gøre er

1

Beskriv din opgave

kontakt os og beskriv din opgave.

2

Vi vurderer opgaven

Vores eksperter ringer til dig og uddyber omfanget af, hvad du søger hjælp til.

3

Modtager 3 tilbud

Du vil modtage 3 uforpligtende tilbud som passer til din opgave.

4

Vælg det bedste tilbud

Du behøver blot at vælge mellem en af de 3, så sætter vi dig i kontakt med firmaet.

Hvad dækker vådrum over?

Vådrum er de rum i boligen som ofte bliver udsat for vand og fugtige forhold. Når man omtaler vådrum, menes der oftest badeværelset, men teknisk set er vaskerum, bryggers eller storkøkkener også kategoriseret som vådrum. Vådrum skal følge bestemte regler og opfylde en række krav. Bygningsreglementet dikterer at vådrum skal være vandtætte, både på gulv, lister, vægge og fuger.

På grund af disse krav til vådrum, er det vigtigt at gulvlægning på badeværelset (og i øvrige vådrum) laves korrekt, med udgangspunkt i bygningsreglementet. Men du bør selv have et stort incitament for at få udført gulvbelægning i badeværelset ordentligt, for et utæt gulv kan medføre ekstremt store skader på din bolig.

Man tætner gulve i vådrum med en såkaldt vådrumsmembran, som grundlæggende er et lag af gummi eller plastfolie under gulvet. Vådrumsmembranen sikrer at vand ikke kan trænge ud i resten af boligen og give fugtskader.

Sørg altid for at finde en gulvlægger med vådrumscertifikat, når du skal have lagt gulv i badeværelset eller øvrige vådrum. På den måde ved du, at gulvlægningen bliver udført korrekt og du undgår unødvendige skader.

Hvilke gulvtyper fungerer til vådrum?

Vådrumskravene sætter faktisk ikke de store begrænsninger til valg af gulvtype. Det mest oplagte valg er klinker eller fliser. Klinker og fliser er vandskyende, og holder derfor til eksponering for vand og fugt. Der findes mange forskellige typer af fliser og klinker, herunder marmor, terrazzo eller granit. Fliser og klinker giver dig mulighed for at lægge dit gulv i forskellige mønstre, så du kan sætte dit eget personlige præg på udseendet.

Derudover er et godt valg enten PVC gulv eller vådrumsvinyl, som kan være en billigere løsning, som ofte også er nemmere at lægge.

Få et godt tilbud på gulvbelægning til vådrum

Lad os hjælpe dig med at finde den rette gulvmand til dit vådrumsprojekt. Vi har samarbejdspartnere over hele landet, og de står altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Alle vores gulvfirmaer er dygtige, erfarne og ikke mindst vådrumscertificerede – din garanti for en løsning der holder.

 

Hvis du for eksempel skal have lagt nyt gulv i dit badeværelse, har vi med sikkerhed flere samarbejdspartnere der kan hjælpe dig. Blandt vores mange samarbejdspartnere er der også specialister i vådrumsbelægning, som alle er vådrumscertificeret. De kan rådgive dig omkring de bedste gulvtyper til dit vådrum og vejlede dig i løsninger der sikrer dig mod skader.

Udfyld kontaktformularen her på siden, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et godt tilbud fra en vådrumscertificeret gulvmand. 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Indhent et tilbud