Sprøjtemaling af loft

Læs om hvorfor sprøjtemaling af loft er en god ide. 

Hvorfor sprøjtemaling af loft

Når du skal male dine lofter, kan det ende ud i at være rigtig anstrængende i længden. Nakken bliver øm, der kan komme malingsstænk i øjnene, og med tiden ender armene med at blive rigtig tunge. Med en malersprøjte kan du undgå disse ting og gøre dit malerarbejde meget nemmere, når det kommer til maling af lofter. Udover at det er meget hurtigere med en malersprøjte, så kan det også klares uden det store besvær. Ved brug af en malersprøjte sparer du både tid og kræfter. Du sparer også materiale og dermed også penge. 

Fordele ved sprøjtemaling af loft?

Der findes mange fordele med sprøjtemaling af loft. Som nævnt tidligere sparer du tid, da en sprøjtemaling af en overflade, går meget hurtigere end maling med en rulle og pensel. Udover at spare tid, sparer du også kræfter. Med en pensel eller rulle bliver det hurtigt anstrængende konstant at holde det over hovedet. En malersprøjte vejer betydeligt mindre, og her skal du bare trykke på en knap og føre den i jævne bevægelser hen af loftet. 

Da du med en malersprøjte bliver hurtigere færdig, vil du også spare flere kræfter. Med den lange sprøjteslange behøver du heller ikke at flytte rundt på malerspanden.

En anden fordel er at overfladestrukturen bevares, da malingen påføres jævnt på loftsoverfladerne ved hjælp af sprøjtepistolen. Ved en sprøjtemaling af loft samler der sig ikke maling i eventuelle fordybninger. Ved brug at malersprøjte opnår du også, at penslens eller rullens tekstur kan spores i overfladen. Pga. den ensartede dækkeevne gør det, at du også sparer materiale. 

Sprøjtemaling af lofter resulterer i et jævnt dækkende lag af maling, og du kan dermed også vinke farvel til materiale spild. I og med du bliver hurtigere færdig, og bruger mindre materiale, resulterer det også i, at du spare penge på dit projekt med sprøjtemaling af loft.

Få professionel hjælp til sprøjtemaling af loft

Hos Maler Squad har flere års erfaring med sprøjtemaling af loft, og hjælper dig med råd og vejledning til dit næste projekt. De ved vi, hvordan de afdækker hele rum, så dine gulve og andet inventar ikke bliver ramt at noget maling. Kontakt dem i dag og modtag et uforpligtende tilbud. 

Forsikring og garantiordning

Alle vores malere lever op til kravet om lovpligtige forsikringer. 9 ud af 10 af vores samarbejdspartnere er desuden også medlemmer af en garantiordning, hvilket kan komme dig til gavn hvis der imod forventning skulle være fejl eller at maleren har udført noget sjusket arbejde. Hvis du får medhold i en klagesag, vil du få dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag. 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Gode råd til når du kontakter en maler

Det er altid en god idé at have aftalt det præcise omfang af opgaven du ønsker løst af maleren. Du bør derfor lave en liste over alle opgaver der skal løses. Maleren bruger din liste til at lave et tilbud, som kan fungere som referencepunkt, hvis du skulle blive uenig med maleren om noget. Generelt anbefales det at hente tilbud fra flere malere og sammenligne dem inden du indgår en aftale

Hvad kan du selv gøre for at spare penge på maleren?

Der er nogle ting du selv kan gøre for at gøre malerens arbejde lettere. Hvis du selv har malingen stående i kælderen, kan det være at du kan spare på den front. Hvis det ikke er tilfældet, skal du huske at det ikke altid er billigst selv at købe maling. For det første kan malingen du køber, være i en dårlige kvalitet. For det andet, kan maleren muligvis købe malingen billigere end dig.

Du kan også tilbyde maleren at have dækket af inden han kommer og at du rydder op bagefter. På den måde sikrer du dig at maleren kun bruger sin tid på at male.

Udfyld formularen, hvor du laver en kort beskrivelse af hvad du skal have lavet, og modtag 3 tilbud indenfor 48 timer.

Tilføj din overskrift her

Fordele ved sprøjtemaling af loft?

Indhent et tilbud