Handyman

Har du opgaver der skal løses i hjemmet, så har du brug for en handyman! Hos Håndværk-byggeri.dk samarbejder vi med dygtige handymænd og håndværkere i hele landet. Uanset hvilken fagmand du skal bruge, kan du derfor være sikker på at finde den rette hjælp hos os. Alt du behøves at gøre er at kontakte os og fortælle om dine behov. Så finder vi den rette handyman til dig.

Få 3 uforpligtende tilbud - Alt du skal gøre er

1

Beskriv dit behov for en entreprenør

Udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven. Vær så præcis så muligt, så vi kan matche de perfekte folk til opgaven

2

Vi gennemgår din besked

Vi gennemgår din henvendelse og matcher dig med 3 perfekte entreprenører

3

Modtager 3 tilbud

Vi sætter dig i kontakt og du modtager 3 uforpligtende tilbud, inden for 48 timer

4

Vælg det bedste tilbud

Du vælger frit hvem du ønsker at indgå en aftale med.

Hvad er en handyman?

Præcis hvad en handyman og hvad han laver, kan være svært at sige. Dette skyldes, at de opgaver en handyman tilbyder hjælp med, afhænger af den enkelte mands kompetencer og evner. Der er ikke en konkret liste over den hjælp du kan få hos en handymænd. Vi anbefaler derfor altid, at du undersøger din handymands evner og ydelser, før du kontakter ham. Dermed er du sikker på at din opgave udføres korrekt, og at løsningerne vil være holdbare. Dog findes der mange handymænd i Danmark. Det kan derfor være besværligt at finde en med præcis de evner du søger. Hos håndværk-byggeri har vi derfor gjort det nemt for dig at finde den fagmand du søger. I vores netværk finder du eksperter og specialister indenfor alle brancher. Alt du behøves at gøre er blot at fortælle os hvad søger hjælp til. Derfra vil du modtage hele 3 løsningsforslag.

Vi samarbejder kun med branchens bedste

Da en entreprenør står med et stort ansvar, er det vigtigt at du vælger en entreprenør med erfaring. Det dur altså ikke at du lader en uerfaren håndværker stå med hele opgaven, hvis vedkommende ikke kan klare det.

Ved at bestille 3 byggetilbud igennem vores portal, kommer du hurtigt og sikkert uden om de branchens brodne kar. Dette skyldes at vi er meget kræsne i vores udvælgelse af samarbejdspartnere. Skulle vi imod forventning opleve at vores brugere får en negativ oplevelse reagerer vi prompte på enhver henvendelse. 

De rette evner til den rette opgave

Som tidligere nævnt, findes der utallige handymænd i Danmark. Handyman er ikke en beskyttet titel, og derfor kan alle i teorien kalde sig selv for handymand. Og selvom du i langt de fleste tilfælde vil få leveret holdbare løsninger, kan du dog ikke være sikker på kvalitet. Derfor har alle vores samarbejdspartnere dokumenteret praktisk og faglig viden indenfor de områder hvor han tilbyder sin hjælp. For at sikre dig kvalitet, har vi nøje udvalgt handymænd med relevant håndværker uddannelse.

Søger du for eksempel hjælp med elektriske opgaver, kan vi varmt anbefale Montes Multiservice. Denne fagmand er udannet elektriker. Du er dermed sikker på at arbejdet bliver udført korrekt og sikkert. Dog er det ikke kun elektriske opgaver du vil kunne finde hjælp til. Vores handymænd tilbyder nemlig hjælp med alt fra tømrerarbejde, til VVS-opgaver og alt imellem

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Bliv kontaktet af 3 dygtige handymænd

Når du har en opgave i hjemmet du ønsker løst, er det vigtigt at den bliver udført af en professionel. Og ligesom det med mennesker er sjældent at to personer er ens, vil dine opgaver være unikke. Derfor går vi hos håndværk-byggeri det ekstra skridt for at sikre at du finder den helt rette hjælp. Når du beder os om at finde din handyman, finder vi hele 3 muligheder. Vi udvælger de af vores samarbejdspartnere hvis evner bedst kan skabe dine ønskede resultater. Og føler du mod forventningerne ikke, at vores handymænd kan hjælpe dig, gør det intet. Vores hjælp er gratis og uforpligtigende. Dog tror vi på, at vi sammen kan den rigtige hjælp til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et tilbud