Industrilakering

Ejer du en virksomhed der kunne bruge hjælpe til at få en professionel, at til at stå for malingen?

Her kan du indsamle 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på professionel industrilakering.

Få 3 uforpligtende tilbud - Alt du skal gøre er

1

Beskriv dit behov for en entreprenør

Udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven. Vær så præcis så muligt, så vi kan matche de perfekte folk til opgaven

2

Vi gennemgår din besked

Vi gennemgår din henvendelse og matcher dig med 3 perfekte entreprenører

3

Modtager 3 tilbud

Vi sætter dig i kontakt og du modtager 3 uforpligtende tilbud, inden for 48 timer

4

Vælg det bedste tilbud

Du vælger frit hvem du ønsker at indgå en aftale med.

Hvorfor industrilakering?

Industrilakering kan være en stor fordel, hvis du vi give værksted et friskt pust eller skal have malet et stort parti varer. 
Det kan være vanskeligt at komme hele vejen rundt med en pensel og hvis du forsøger dig med sprøjtemaling selv, skal du også være opmærksom på mængden af maling, så du ikke skaber hverken løbere elle helligdage.
 
Men alt dette kan du undgå ved at benytte en professionel industrilakerer. Når du får hjælp af en af vores dygtige samarbejdspartnere er du sikret en slidstærk og holdbar lakering. Der skal nogle avancerede metoder til for at sikre at styrke og holdbarhed er i top.

Hvad kan man få lakeret?

Du kan i princippet få lakeret alt. 
Vi har både folk der kan lakerer stål, aluminium og jern. Så længe at alt motorik og dele der ikke skal males, bliver enten fjernet eller skærmet, kan vi hjælpe dig med lidt af det hele.
 
Der findes et hav af forskellige typer maling. Du kan både få højglans lak, brandhæmmende maling, klar lak, polyurethan emaljelak, vandbaseret lak og endda CE-mærket maling, når du skal have industrilakering https://erling-larsen.dk/fra professionelle..

Indhent dine 3 gratis tilbud påindustrilakering her

Skulle du stå med maskiner, værktøjer, køretøjer eller lignende, anbefaler vi altid at udfylder kontaktformularen her på siden. Så vil du i de fleste tilfælde modtage 3 helt gratis tilbud fra vores professionelle industrilakerer, indenfor 48 timer.

Giv gerne 2 minutter af din tid til at udfylde formularen så detaljeret som muligt, da vores samarbejdspartnere derved lettere kan give dig et realistisk tilbud. 
 
Når du har modtaget de gratis tilbud, er det selvfølgelig helt op til dig at afgøre hvilke af de 3 tilbud du vil benytte. Måske ser du efter erfaring, pris, afstand til dig, leveringstid eller noget helt andet. Men valget er dit!

Indhent et tilbud