Renovering af vinduer

Måske har du i lang tid drømt om at få renoveret dine vinduer? Uanset hvilken idé, du har fået til renovering af dine vinduer, så kan en af vores håndværkerfirmaer med garanti hjælpe dig i mål.

 Her på siden kan læse mere omkring renovering af vinduer

Få tilbud på renovering af vinduer fra 3 forskellige firmaer inden for 48 timer

Med vores service slipper du for besværet med at finde den rigtige håndværker til din renovering af vinduer. Vi bestræber os på at du inden for 48 timer vil modtage tre forskellige tilbud på renovering af vinduer.

1

Beskrivelse af opgaven

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dit projekt

2

Opgaven vurderes

Vent på at vores eksperter ringer og uddyber omfanget af hvad du søger hjælp til

3

Du modtager 3 tilbud

Modtag 3 uafhængige tilbud på totalrenovering fra håndværkere nær dig

4

Du vælger det bedste tilbud

Vælg hvilket tilbud på totalrenovering, som du gerne vil indgå samarbejde med. 

Renovering af vinduer

Når du skal have renoveret dine vinduer, bør du først få en vurdering af om du skal istandsætte de nuværende eller skifte til nye. Set fra et miljømæssigt perspektiv er det næsten altid bedst at renovere dine gamle vinduer frem for at montere nye. I de fleste tilfælde kan du spare op 50 procent i CO2-udledning ved at undlade at købe nyt. Hvis dine vinduer er af tilpas god kvalitet, kan en renovering altså være en fornuftig, bæredygtig og billigere løsning.

Ved renovering af gamle vinduer renses maling af, så eventuelle skader bliver synlige. På den måde kan man se hvad der skal repareres, og man kan arbejde på at forlænge vinduernes levetid. Det kan være svært at vurdere vinduernes tilstand løbende, hvis man har at gøre med en etageejendom. Du bør derfor løbende få gennemgået vinduerne, så du kan opdage råd og løse lister mv. i tide. På den måde undgår du at skaderne bliver så omfattende at du er nødt til at udskifte vinduerne. Ved en løbende vedligeholdelse forlænger du altså levetiden bedst muligt.

Udskiftning af vinduer

Hvis dine vinduer er tilpas gamle eller for slidte til at bevare, bør du udskifte dem til nye. Der kan også være andre behov, der giver behov for en udskiftning. Det kan for eksempel være behov for støjdæmpning, energioptimering eller træk. Selv om du skifter til nye vinduer, kan du stadig gøre det bæredygtigt ved at købe miljøvenlige materialer eller ved at vælge energioptimerende vinduer.

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Maling af vinduer

En god måde at vedligeholde dine vinduer på, er at male dem. Vind, vejr og indeklima slider på vinduernes beskyttelse, og særligt i storbyer med høj luftforurening, slides malingen på dine vinduer. En ide kan være at udarbejde en vedligeholdelsesplan, så du løbende får vinduerne renset, slebet, spartlet og malet i takt med årstiderne.

Når du maler dine vinduer, er det vigtigt at vælge en god kvalitets maling som holder til omgivelserne og beskytter dine vinduer tilstrækkeligt. Der findes mange former for bæredygtige alternativer inden for maling, så du kan nemt vælge et produkt der både holder godt og er ansvarligt fremstillet og ikke er miljøskadeligt.

Det handler om at du skal være tryg

Næsten alle de håndværkerfirmaer vi har et samarbejde med er medlem af en garantiordning. En garantiordning fungerer som din økonomiske sikkerhed hvis der, skulle være fejl eller mangler ved det udførte arbejde. Med garantiordningen får du dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag.
 
Vi indgår desuden ikke samarbejde med nogle håndværkere uden at de har alle lovpligtige forsikringer.  
 
 
 

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Hvis du skal have renoveret eller udskiftet dine vinduer, kan vi anbefale Brdr. Lauridsen. De specialiserer sig i renovering af vinduer i etageejendomme og har stort fokus på bæredygtighed. De udfører blandt andet arbejde for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer. 

Indhent et tilbud