Miljøsanering

Byggematerialerne, der bliver brugt igen og igen fra nedrivnings og renoveringsarbejde, er med til at materialerne forholder sig forurenede og kildesorterede. Når man kommer ud for sådan en situation, så skal der foretages en miljøsanering, der bliver udført professionelt, så de miljøfarlige stoffer, håndteres og bortskaffes korrekt. 

Indhent nemt og hurtigt 3 uforpligtende tilbud

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen med en kort forklaring af, hvad du skal have lavet

2

Opgaven vurderes

Vores eksperter læser din beskrivelse og ringer med henblik på, at uddybe omfanget af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer modtager du 3 uafhængige tilbud dygtige elektrikere i dit nærområde

4

Du vælger det bedste tilbud

Du vælger selv hvem af hovedentreprenører, du vil have til at udføre arbejdet

Hvad er Miljøsanering?

Fra byggeperioden 1955 – 1980 er særligt materiale benyttet. Miljøsanering er eliminering af miljø og sundhedsskadelige stoffer, der er benyttet i mange bygningsdele og installationer. Miljøsanering er en arbejdsgang, hvor forurenende byggematerialer skal fjernes og sorteres igennem og derefter afleveres til korrekt behandling hos myndighederne. Når man skal foretage en miljøsanering udføres det med særligt beskyttelsesudstyr, da byggematerialerne er forurenede og indeholder farlige stoffer, som er sundhedsskadelige.  
 
Miljøsanering er når der skal kildesorteres og fjernes farlige stoffer og materialer. Miljøsanering er gældende for f.eks. overfladebelægninger, såsom lak, tjære, maling som indeholder miljøskadelige stoffer. Rensning kan også indgå forureninger fra produktion og anden historisk aktivitet i bygningen. 
Hvis man er ejer af en bygning, der skal rives ned, så er den ens egen pligt at lokalisere og sorter de miljøfarlige stoffer fra de materialer, der kan genbruges, samt er der andre type materialer der skal bortskaffes efter særlige regler. Tanke og transformatorer, skal tømmes, samt er bortskaffelse af kemikalier også en del af miljøsanering. 

Miljøsanering af maling

Når der skal afrenses maling, har flere undersøgelser vist at en ældre type af maling, indeholder miljøproblematiske stoffer, som f.eks. stoffet kviksølv, PCB og Bly. Hvis man gerne vil genanvende beton og tegl produkter fra nedrivningen, er det vigtigt man få fjernet malingen først, så materialerne er genanvendelige. 
Man kan få foretaget en undersøgelse af ens maling, for at se om malingen er frisk. Undersøgelsen foregår på følgende måde, man få foretaget en prøvetagning af malingen og derefter sende det afsted til en laboratorieanalyse. Inden malingen skal sendes af sted er det vigtigt, at man få taget et lag af malingen med, da man har fundet frem til at det typisk er det underste ældre lag af maling, der indeholder miljøproblematiske stoffer, og det er vigtig at der ikke medtages for meget af det bagvedliggende materiale, da prøverne skal fortyndes. 
 

Samarbejdspartner

Det er vigtig at man finder en virksomhed, som man kan stole på og har erfaring, der kan hjælpe dig med at rådgive dig og foretage en miljøsanering af den bygning, der skal nedrives eller renoveres. Vores samarbejdspartner, foretager miljøsanering både til privat eller erhvervskunder og er til rådighed i hele Danmark, derudover er de specialister i demontering af tekniske anlæg, sanering nedskæring og nedrivning, hvis man ønsker andet arbejde. 
 

Få 3 uforpligtende tilbud på hovedentreprenører

Står du overfor et større byggeprojekt, hvor det ville være oplagt at have en professionel fagmand med inde over? Så kan du trygt udfylde vores kontaktformular, så detaljeret som muligt, så sender vi dig 3 helt uforpligtende tilbud på hovedentreprenører – helt gratis. 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Indhent et tilbud