Find den rigtige håndværker til din totalrenovering!

Måske har du i lang tid drømt om at få totalrenoveret din bolig eller dit sommerhus? Uanset hvilken idé, du har fået til totalrenovering, så kan en af vores håndværkerfirmaer med garanti hjælpe dig i mål.

 Her på siden kan læse mere omkring, hvordan du laver en den bedste handel når du skal have fat i et firma, som tilbyder totalrenovering. 

Få tilbud på totalrenovering fra 3 forskellige firmaer inden for 48 timer

Med vores service slipper du for besværet med at finde den rigtige håndværker til din totalrenovering. Vi bestræber os på at du inden for 48 timer vil modtage tre forskellige tilbud på totalrenovering.

1

Beskrivelse af opgaven

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dit projekt

2

Opgaven vurderes

Vent på at vores eksperter ringer og uddyber omfanget af hvad du søger hjælp til

3

Du modtager 3 tilbud

Modtag 3 uafhængige tilbud på totalrenovering fra håndværkere nær dig

4

Du vælger det bedste tilbud

Vælg hvilket tilbud på totalrenovering, som du gerne vil indgå samarbejde med. 

Hvordan forbereder du dig bedst inden du kontakter en håndværker, for at modtage tilbud på totalrenovering?

Før du kan tage kontakt til en håndværker med henblik på at få et tilbud på totalrenovering, er der nogle ting du bør være klar over.
 
Det er væsentligt at håndværkeren ved hvor meget tid og hvor mange ressourcer der kræves for at løse din opgave. Derfor bør du have et fuldt overblik over, hvad du ønsker at tømreren skal lave. Hvis du ikke helt er klar over, hvad der skal laves, kan det være en god idé at nedskrive alle dine idéer eller ønsker, så firmaet kan gennemgå det med dig, og med deres ekspertise kan klarlægge hvilke opgaver der skal udføres.
Du bør desuden have tænkt over hvornår du ønsker at få udført arbejdet.

Hvilke typer opgaver hører under totalrenovering?

Et håndværker firma, som tilbyder totalrenovering har som udgangspunkt en række opgaver og områder, som de arbejder indenfor. 

Her er et udpluk, af de opgaver, som hører under totalrenovering: 

Hvis den opgave du ønsker løst indeholder “bløde” elementer, kan det være at du skal have fat i en maler, VVS’er, kloakmester, murer eller noget helt andet. Udfyld formularen og bliv ringet op af vores serviceafdeling, som kan rådgive dig og finde den korrekte løsning til dig.
 
Lad os hjælpe dig, med at indhente tilbud fra en håndværker, som passer til netop dine behov og ønsker. 
 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Hvad skal en totalrenovering koste?

En totalrenovering varierer i pris alt efter hvad der skal laves og hvor omfanget på opgaven. Skal du have lavet nyt køkken koster det en anden pris end hvis du for eksempel skal have lavet nyt tag. Det er forskelligt fra firma til firma om de baserer prisen på timebasis eller giver et samlet tilbud på hele opgaven. En god tommelfingerregel er, at kvalitet og pris ofte følges ad. Desuden fastsættes prisen ud fra typen af opgave, lagt sammen med materiale omkostninger. Så hvis du for eksempel skal have lavet køkken og har valgt nogle dyrere materialer, så vil prisen stige. 

Hvis en pris virker for god til at være sand, så er det ofte også tilfældet. Når det så er sagt, er det ikke fordi du skal vælge det dyreste tilbud for at få udført et ordentligt stykke arbejde. Men indhent gerne flere tilbud, så du kan se, hvis et af de tilbud, falder helt uden for kategori. For at undgå at du betaler alt for høje priser, eller siger ja til en pris der er for god til at være sand, fordi du ikke har noget sammenligningsgrundlag, så anbefaler vi, at du indhenter 3 tilbud. 

Få den bedste totalrenovering, il den bedste pris!

Ved at hente tre forskellige tilbud på totalrenovering gennem vores portal, frasorteres håndværkere uden relevant erfaring eller uddannelse. 

Du slipper for besværet ved at lave baggrundstjek på alle håndværkere, som tilbyder totalrenovering i dit område. Desuden indsamler vi altid løbende bedømmelser fra vores brugere, så vi kan kvalitetssikre de virksomheder vi samarbejder med. 

Spar penge på håndværker

At kalde sig håndværker kræver ikke autorisation

Titlen håndværker er ikke beskyttet, hvilket betyder at hvem som helst kan kalde sig håndværker, selvom de hverken er uddannede eller erfarne fagpersoner. Dog er mange af de uddannede håndværker medlem af en brancheforening. Brancheforeningen er tilknyttet en garantiordning, som skal hjælpe dig, hvis håndværkeren ikke har udført sit arbejde ordentligt og der derfor skulle være omkostninger forbundet med udbedring af fejlen.

Gode råd til når du har får udført totalrenovering

Der kan i løbet af en enhver totalrenovering opstå en uforudset forhindring som resulterer i en ekstra udgift. Det kan derfor være en rigtig god idé, løbende at have en god dialog med det firma, som udfører totalrenoveringen. Vær ikke bange for at spørge firmaet, om tips og tricks til hvordan du kan bringe dine drømme frem i lyset. Vores samarbejdspartnere har flere års erfaring inden for næsten alle slags tømreropgaver. Hvis du mangler inspiration kan de med garanti også hjælpe dig med dette, så du finder den løsning, som passer bedst til dine ønsker og behov.

God kommunikation er nøglen

De håndværkere, som du kommer til at have et samarbejde med, kan ikke læse dine tanker. Det er derfor vigtigt, at du fra start kommunikerer åbent med firmaet og håndværkerne. Det kan være en god idé, at have lavet en plan over hvad der skal laves og hvad du betaler for – altså en nedskrevet aftale. På den måde kan du bruge den som reference, hvis der opstår uenigheder eller hvis I blot skal tale om hvad der skal udføres af arbejde.

Det handler om at du skal være tryg

Næsten alle de håndværkerfirmaer vi har et samarbejde med er medlem af en garantiordning. En garantiordning fungerer som din økonomiske sikkerhed hvis der, skulle være fejl eller mangler ved det udførte arbejde. Med garantiordningen får du dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag.
 
Vi indgår desuden ikke samarbejde med nogle håndværkere uden at de har alle lovpligtige forsikringer.  
 
 
 

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Indhent et tilbud