Har du problemer med kloaken?

Mennesket har, i mere end 6000 år, brugt kloaksystemer til at lede vand væk fra deres ejendomme. Kloakering er derfor blevet en vigtig og dybt integreret del af vores hverdag. Vi kan derfor ikke klare os specielt lang tid uden et velfungerende kloaksystem.

Ofte er problemer med kloakken akutte, hvilket giver kloakmestrene mulighed for at sætte en høj pris, uden at du kan gøre noget. Det er derfor en god idé at hente tilbud fra mere end en autoriseret kloakmester. Læs mere her på siden omkring, hvilke opgaver en kloakmester kan hjælpe dig med

Der findes mange forskellige kloakmestre i Danmark. Med vores service kommer du nemt og ubesværet i kontakt med den rette kloakmester. Vi bestræber os på at du, inden for 48 timer, vil modtage tre forskellige tilbud.

Få 3 uforpligtende tilbud - Alt du skal gøre er

1

Beskriv opgaven

Klik på linket med en kort forklaring af hvad du skal have hjælp til

2

Vi vurderer opgaven

Vores eksperter i serviceafdelingen ringer og uddyber omfanget af, hvad du søger hjælp til

3

Modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer vil du modtage 3 uafhængige tilbud fra de 3 bedst kvalificerede kloakmestre i dit område

4

Vælg det bedste tilbud

Du behøver blot at vælge mellem en af de 3, vi sætter dig i kontakt

Er problemet med kloakken egentligt dit ansvar?

Grunden til at vi generelt ikke bekymrer os om vores kloakker, er at der som regel er meget langt imellem problemerne med kloakkerne. Det skyldes at kloakker er designet til at være selvrensende. Dog kan det ske at vi får problemer med vores kloaksystem, der gør, at vi skal have fat i en fagkyndig.

Du har som grundejer ansvaret for kloakken inden for din grunds rammer. Alle omkringliggende kloakker, også kaldet hovedkloakker, er kommunens ansvar.Hvis du bor i en andelsbolig, bør du tage kontakt til din boligforening.

Tegn på at du har brug for en kloakmester

Måske kan du nikke genkendende til nogle af følgende beskrivelser?

Hvis dit toilet ikke skyller ordentligt ud

En dygtig kloakmester, kan hurtigt identificere hvor problemet ligger. Hvis problemet ikke er i cisternen, er der højest sandsynligt sket en tilstopning i afløbet, som en autoriseret fagkyndig hurtigt kan hjælpe dig med

Haven synker

Er der steder på din grund hvor jorden synker, kan det være tegn på at et kloakrør kan være styrtet sammen.

Brud på rør eller andet

Brud på usynlige installationer kan ofte forvolde store udgifter, hvis de ikke bliver håndteret hurtigst muligt. En Kloakmester kan hjælpe med at identificere og afhjælpe problemet

Tilstoppede brønde som skal renses

Stiger vandet i dit toilet? eller løber der spildevand op af afløbet i din brusekabine? Hvis du kan svare ja, tyder det til at du har en tilstoppet brønd.

Hvilke opgaver skal man bruge en kloakmester til?

En kloakmester laver mange forskellige former for opgaver. Kloakmesteren udfører blandt andet vedligeholdelse- og inspektioner af kloakanlæg. En kloakmester kan også hjælpe med at etablere nye anlæg og med at udvide gamle kloaksystemer. 

Er der nogle opgaver som du selv kan løse?

Er dine problemer af mindre karakter, kan du muligvis selv løse dem.

Løber vandet i bruseren ikke ud?

Ofte kan årsagen til en tilstopning af dit afløb skyldes samlinger af hår, rester af sæbe og fedt. Prøv at løfte risten og løft vandlåsen op. Hvis den er helt stoppet, vil du højst sandsynligt kunne rense låsen og løse dit problem.

Er håndvasken stoppet?

Madrester, fedt og andet kan samle sig i vandlåsen under vasken i dit køkken. Nogle gange kan det hjælpe at hælde en kande kogende vand i afløbet. Ved mere ekstreme tilfælde kan det være nødvendigt at ty til afløbsrens og brug af svupper. Hvis intet virker, kan problemet kræve at du får professionel hjælp

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Din tryghed for en professionel fagkyndig kloakmester

Før du ringer til en kloakmester skal du være sikker på at han er autoriseret i at udføre kloakarbejde. Du kan altid slå en specifik kloakmester op i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister.
 
Du bør også sikre dig at kloakmesteren er medlem af en garantiordning. Næsten alle vores kloakmestre er medlem af en garantiordning. Garantiordningen  kan ved eventuelle fejl eller uoverensstemmelser fungerere som din økonomiske sikkerhed. Du får nemlig dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag, hvis du får medhold i en eventuel klage. Desuden lever alle vores samarbejdspartnere op til det lovmæssige krav om forsikringer.  

Står du med et akut kloakproblem?

Hvis dit problem er af så alvorlig en karakter at du skal have hjælpen ud med det samme, kan du ringe til en af vores dygtige samarbejdspartnere, som for eksempel Kloakrenseren, der kører ud døgnet rundt

Selvom dit problem er akut, kan der stadig være mange penge at spare!

En kloakmester bestemmer selv prisen på hans ydelser. Priserne kan derfor variere meget. Det er derfor altid en god idé at indhente minimum 3 forskellige tilbud, som du kan holde op mod hinanden og forhandle dig til den rigtige pris.
For at spare dig for tid og besvær, kan du ved at udfylde formularen på siden og så vil vi sørge for at indhente 3 kvalificerede tilbud til dig.

Vores samarbejdspartnere
er de bedste i branchen!

Hos håndværk Byggeri tager vi altid vores kunder alvorligt. Derfor gør vi os altid de nødvendige forbehold, for at sikre at du får den helt rigtige kloakmester ud til dig. Et vigtigt forbehold er at vi altid lytter til vores brugeres bedømmelser. På den måde kan vi frasortere de mindre gode kloakmestre og kun beholde toppen af poppen. 

Indhent et tilbud