Skal du have lavet nye el-installationer?

Forkerte el-installationer kan være livsfarlige, og derfor er der nogle helt faste regler for, hvilken type el-installationer du skal have en autoriseret elektriker til at løse.  

Indhent nemt og hurtigt 3 uforpligtende tilbud

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen med en kort forklaring af, hvad du skal have lavet

2

Opgaven vurderes

Vores eksperter læser din beskrivelse og ringer med henblik på, at uddybe omfanget af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer modtager du 3 uafhængige tilbud dygtige elektrikere i dit nærområde

4

Du vælger det bedste tilbud

Du vælger selv hvem af elektrikerne, du vil have til at udføre arbejdet

Lad en professionel elektriker gøre arbejdet

Det er begrænset hvad man, som privatperson, må udføre at el-opgaver i hjemmet. Ulovlige el-installationer kan udgøre brandfare, og kan derfor være livsfarlige. Der er derfor lavet nogle helt klare regler for hvad du, ikke selv må lave af el installationer og hvad du skal søge professionel hjælp til.
 
For eksempel skal du bruge en faglært elektriker hvis du vil etablere nye elinstallationer både inden- og udenfor. Du må heller ikke selv lave ændringer på elektriske installationer på over 250V. Du kan læse mere omkring reglerne for elinstallationer på  sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Hvad er prisen på en elektriker pr time?

Det kan være uoverskueligt at hyre en elektriker uden at have aftalt en fast pris. Her er det vigtigt at have afstemt præcist, hvilke opgaver du ønsker at elektrikeren skal lave og skrive dem ned, til hvis der skulle opstå uenigheder.  
 
Prisen på en elektriker bliver ofte udregnet ud fra flere faktorer. I gennemsnit tager en elektriker mellem 400 og 500 kroner i timen. Dertil pålægges materialeomkostninger, udgifter i forbindelse med kørsel, parkering med mere. 
 
Ved at indhente 3 forskellige tilbud, undgår du at blive snydt til at acceptere et alt for dyrt tilbud. Du kan på den måde nemlig frit fravælge den tilbudsgiver, som har en betydeligt højere pris end de andre.

En elektriker kan udføre et væld af opgaver

En elektriker er en uddannet fagmand- eller kvinde, som groft sagt arbejder med alt der har med strøm at gøre. Nogle elektrikere specialiserer sig inden for maskiner, hvor andre blandt andet primært udfører installationer på bygninger.

 

Se her nogle eksempler på opgaver en elektriker kan løse:

Hvad må du selv lave?

Grundlæggende siger man at man selv må reparere eller forny ikke-fastmonterede forlængerledninger. Du må for eksempel lave forlængerledninger med stikpropper (hanstik), eller et stykke ledning med en stikdåse. Du må også godt selv installere lamper i din bolig. Hvis du er i tvivl om hvordan du udfører en opgave, er det altid en god idé at søge hjælp fra en professionel. 

De danske hjem bliver mere digitale

Teknologien er i konstant forandring. Der bliver konstant opfundet nye systemer og smartere løsninger som gør vores hverdag lettere. 

En moderne LED-pære bruger 5 gange mindre strøm end en almindelig halogen. En LED-pære kan også lyse i 10 år, hvor en almindelig skal udskiftes omkring hvert andet år.

Det er altid en god idé at undersøge hvorvidt det giver mening at opdatere dine nuværende løsninger, for der er faktisk penge at spare på den lange bane.

Ofte vil pengene til elektrikeren være godt givet ud. Vores elektrikere kan rådgive dig i, hvordan du kan spare mest muligt på elregningen. Penge brugt nu, er penge sparet i fremtiden.

Din garanti for tryghed

Titlen elektriker er beskyttet, hvilket betyder at det er ulovligt at udgive sig for at være elektriker, hvis man ikke er det. 

Det er dog ikke ensbetydende med at alle elektrikere gør et godt stykke arbejde. Desværre findes der mange elektrikere i Danmark, som sjusker sig igennem arbejdsopgaver for at tjene nogle hurtige penge.

Med vores elektrikere behøver du ikke bekymre dig. Ud over at alle vores samarbejdspartnere lever op til kravet om lovpligtige forsikringer, er 9 ud af 10 af vores samarbejdspartnere også medlemmer af en garantiordning. Garantiordningen kan komme dig til gavn hvis der imod forventning skulle være fejl eller at elektrikeren har udført noget sjusket arbejde. Hvis du får medhold i en klagesag, vil du få dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Vi samarbejder kun med de bedste elektrikere

Alle vores elektrikere er velrénomerede i den forstand at vores brugere er glade for dem. Vi laver løbende bedømmelser for at kvalitetstjekke vores samarbejdspartnere så du ikke behøver at bekymre dig om kvaliteten af vores udvalg. Det er nemlig altid i top!

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Indhent et tilbud