Maling kan bringe liv og lys ind i enhver bolig

Måske er du i gang med et større renoveringsprojekt. Det kan også være, at dit sommerhus trænger til at blive frisket op. Eller måske har du bygget helt nyt og mangler kun det sidste touch før din bolig er komplet.

Uanset hvad kan maling gøre underværker, specielt hvis det er lavet professionelt

Sammenlign tilbud fra 3 forskellige malere i nærheden af hvor du bor

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen, med en liste over, hvilke ydelser du ønsker at maleren skal udføre

2

Opgaven vurderes

Vores serviceafdeling gennemgår din liste, og ringer til dig med opfølgende spørgsmål for at uddybe omfanget, af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer vil du modtage malertilbud fra 3 dygtige malere i nærheden af dig

4

Du vælger det bedste tilbud

Du kan nu sammenligne tilbuddene og tage et valg om, hvilken maler du ønsker der skal komme hjem til dig

Et veludført malerarbejde kan tydeligt ses

Mange forsøger selv, at klare malerarbejdet derhjemme for at spare penge. Hvis du selv overvejer at male, er der en række faktorer, som er afgørende for hvordan resultatet bliver. Afdækning, nedvaskning og slibning af overflader er blot nogle af de ting, som er essentielle for at du opnår succes med dit malerprojekt. 
 
Ved at vælge en faglært maler, kan du roligt fokusere på det du selv er god til og lade maleren klare malerarbejdet. Resultatet vil 9 ud af 10 gange overraske dig positivt. En erfaren maler kan også rådgive dig om alt fra malingstyper til spartling og slibning af skader. Maleren kan også hjælpe dig med farveprøver.
 

Hvilke opgaver løser en maler?

Hvad koster en maler i timen?

Efterspørgslen på malere har aldrig været højere end den er i dag. Grundet corona har mange danskere været mere i deres hjem end nogensinde før, hvilket har resulteret i en lyst til at renovere og bringe liv til boligen.


En større efterspørgsel er lig med højere priser. Det kan derfor være svært at sige hvad en maler tager i timen. Dog kan du forvente en timepris på mellem 375 og 562 kroner i timen inklusive moms. Derefter skal der medregnes omkostninger til materialer, kørsel og parkering mm.

Forsikring og garantiordning

Alle vores malere lever op til kravet om lovpligtige forsikringer. 9 ud af 10 af vores samarbejdspartnere er desuden også medlemmer af en garantiordning, hvilket kan komme dig til gavn hvis der imod forventning skulle være fejl eller at maleren har udført noget sjusket arbejde. Hvis du får medhold i en klagesag, vil du få dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag. 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Gode råd til når du kontakter en maler

Det er altid en god idé at have aftalt det præcise omfang af opgaven du ønsker løst af maleren. Du bør derfor lave en liste over alle opgaver der skal løses. Maleren bruger din liste til at lave et tilbud, som kan fungere som referencepunkt, hvis du skulle blive uenig med maleren om noget. Generelt anbefales det at hente tilbud fra flere malere og sammenligne dem inden du indgår en aftale

Hvad kan du selv gøre for at spare penge på maleren?

Der er nogle ting du selv kan gøre for at gøre malerens arbejde lettere. Hvis du selv har malingen stående i kælderen, kan det være at du kan spare på den front. Hvis det ikke er tilfældet, skal du huske at det ikke altid er billigst selv at købe maling. For det første kan malingen du køber, være i en dårlige kvalitet. For det andet, kan maleren muligvis købe malingen billigere end dig.

Du kan også tilbyde maleren at have dækket af inden han kommer og at du rydder op bagefter. På den måde sikrer du dig at maleren kun bruger sin tid på at male.

Udfyld formularen, hvor du laver en kort beskrivelse af hvad du skal have lavet, og modtag 3 tilbud indenfor 48 timer.

Håndværkerfradraget afskaffes til april i 2022

Hvis du skal nå at få glæde af fradraget på op til 12.900kr inden det bliver afskaffet skal arbejdet være udført inden d. 1 april. Klik ind på skats hjemmeside, hvis du vil lære mere om håndværkerfradrag.

Hvem er vi?

Vores vision er at gøre livet lettere for vores kunder. Vi mener at finde den rette håndværker, kan være som at navigere i en labyrint. Vores mission er derfor at rådgive og benytte vores enorme netværk, til at hjælpe vores kunder. Ikke kun med at få det bedste tilbud til prisen, men også til at finde en håndværker der leverer en service i top kvalitet.

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Indhent et tilbud