Hvad kan energioptimering gøre for dig?

Læs om vigtigheden bag energioptimering her

Hvad er energioptimering?

Energioptimering er en proces, som indeholder analyse, overvågning og styring af dit energiforbrug. Dette kan for eksempel omfatte lys, varme, elektronisk udstyr, ventilation, m.m. Energioptimering dækker over dine forbrug- og adfærdsmønstre ved brug af din boligs energi. Herfra kan der laves en energibesparelse på din ejendom.

Der er to former for energibesparelser, som man kan benytte sig af, energieffektivisering og energioptimering. Ved energieffektivisering ser man ofte på ældre teknologi, som kan udskiftes med nyere installationer, for at spare på energiforbruget.

Ved en kombination af energioptimering og -effektivisering kan man spare på boligens energi, og hermed mærke et markant fald på elregningen. Grundet den teknologiske og hurtige udvikling, er det ofte muligt at udskifte installationer med en nyere model på markedet, som hindrer unødigt energispild.

Elektriker

Det er vigtigt at energioptimere

Det er en god idé at optimere din ejendom. Undersøgelser viser at man som privat kan spare helt op til 50% af energiforbruget. Det er ved at analysere og styre forbrug- og adfærdsmønstre.

Virksomheder bærer det store ansvar for energispild og unødvendig belastning på planeten. Her kan en energioptimering spare 15-30%, ved udskiftning og opdatering af teknologisk udstyr og apparater. Dette sparer også virksomheder for udgifter, som kan føre til nye investeringer i bæredygtige løsninger.

Det er en ydelse som kan spare dig og dit erhverv for spildt energi, samt give en hjælpende hånd til vores miljø.

Professionel energioptimering

Energioptimering kan spare dig for ressourcer og penge i boligen eller virksomheden. Derudover spares planeten for overskydende belastning, da man forhindrer energispild. Da miljøet er blevet et stort samtaleemne det seneste årti, er det en fremragende optimering. Vi passer på vores energi.

Ved udskiftning eller opdatering af apparater, kan du få en optimering af din ejendom. Dette bør udføres af professionelle, for at få det mest optimale udbytte.

Hvis du ønsker en professionel energioptimering i dit hjem, kan du få hjælp af Wedel Installation. De har mere end 20 års erfaring. De hjælper dagligt både private og erhverv med deres energioptimering.

Indhent et tilbud