Korrekt udført el-arbejde

Læs om korrekte el installationer

El-arbejde udført korrekt

Det er helt essentielt at få udført sit el arbejde korrekt. Mange tænker at det er et fint lille “gør det selv” projekt, men det kan være farligt at kaste sig ud i. Der kan forekomme elektriske stød, og endda brænd hvis man ikke passer på. Vi anbefaler derfor altid, at man tager fat i en elektriker, hvis man har el arbejde der skal udføres.

Få altid fat på en erfaren elektriker der ved hvad vedkommende laver. Det er vigtigt at man har den rigtige viden og ekspertise for at udføre arbejdet korrekt og i overensstemmelse med love og regler. En erfaren elektriker kan også hjælpe dig med at energioptimere dine elinstallationer, så du fremadrettet kan sparer på el regningen.

Endelig skal elektrikeren også give klare instruktioner til ejeren af installationen om, hvordan man bruger og vedligeholder installationen på en sikker måde. Dette inkluderer at forklare, hvordan man slukker for strømmen i tilfælde af nødsituationer, og hvordan man undgår farlige situationer, såsom overbelastning af systemet.

Korrekt udført elektrikerarbejde er karakteriseret ved en nøjagtig planlægning, omhyggelig udførelse, og opfyldelse af de nødvendige standarder. En erfaren elektriker kan sikre, at installationen er sikker, pålidelig og i stand til at fungere korrekt i mange år fremover.

Energioptimering

Man kan faktisk sparer mange penge på at få optimeret sine elinstallationer. Ved at udskifte gamle el-tavler til nye kan man hente mange penge på elregningen. Ved for eksempelvis at skifte til LED-pærer kan man sparer 80% på energien end ved brug af almindelige glødepærer. En anden mulighed er ved at installere tidsstyrede eller bevægelsesfølsomme lyskontakter som automatisk slukker for lys, i de rum der ikke bliver benyttet.

Vi anbefaler du tager fat i Filtenborg El der er din lokale elektriker i Vordingborg. De kører også ud på hele Sjælland og øerne. De har eksisteret siden 1980, som gør at de har masser af erfaring bag. Dog sørger de også for hele tiden at være opdateret på nye og moderne installationer, så de altid kan udføre arbejdet optimalt.

Filtenborg El laver alt indenfor elinstallationer, både små og store opgaver. De udfører arbejde både til private og erhverv.

Indhent et tilbud