Entreprenør i København

Entreprenør er et vidt begreb, som inden for byggebranchen spænder over alt lige fra kloakarbejde til tømrerarbejde. Entreprenører har det til fælles at de er specialister i flere ting, som ofte kan komplimentere hinanden. 

Her på siden kan du få indblik forskellige opgaver inden for entreprænørskab. Du kan desuden indhente 3 uforpligtende tilbud fra entreprenører i nærheden af dig. 

Få 3 uforpligtende tilbud - Alt du skal gøre er

1

Beskriv dit behov for en entreprenør

Udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven. Vær så præcis så muligt, så vi kan matche de perfekte folk til opgaven

2

Vi gennemgår din besked

Vi gennemgår din henvendelse og matcher dig med 3 perfekte entreprenører

3

Modtager 3 tilbud

Vi sætter dig i kontakt og du modtager 3 uforpligtende tilbud, inden for 48 timer

4

Vælg det bedste tilbud

Du vælger frit hvem du ønsker at indgå en aftale med.

Vælg en dygtig og alsidig entreprenør

En af de helt store fordele ved at vælge en entreprenør til dit næste byggeprojekt er, at du vil få den samme kontaktperson til alle aspekter af opgaven. Hvis du for eksempel skal have bygget et hus, kan entreprenøren varetage alt arbejdet fra start til slut.

Vi samarbejder kun med branchens bedste

Da en entreprenør står med et stort ansvar, er det vigtigt at du vælger en entreprenør med erfaring. Det dur altså ikke at du lader en uerfaren håndværker stå med hele opgaven, hvis vedkommende ikke kan klare det.

Ved at bestille 3 byggetilbud igennem vores portal, kommer du hurtigt og sikkert uden om de branchens brodne kar. Dette skyldes at vi er meget kræsne i vores udvælgelse af samarbejdspartnere. Skulle vi imod forventning opleve at vores brugere får en negativ oplevelse reagerer vi prompte på enhver henvendelse. 

Skal du bygge et nyt hus?

Der er mange fordele ved at bygge et hus fra bunden. Nybyggede huse er som regel mere energivenlige end ældre boliger. Derfor kan der faktisk i længden være penge at sparer ved nybyg. 

Nogle entreprenører har egen arkitekt tilknyttet, hvilket giver mulighede for at designe og indrette enhver afkrog af huset i fælleskab med en fagkyndig, som kan rådgive og vejlede i forhold til at opnå optimale boligforhold. Bor du på Sjælland og drømmer du om at bygge hus, kan vi anbefale MC Byg, som har kompetencerne til at løfte enhver byggeopgave. Vi anbefaler netop dem, da de igennem årene har vist sig at avle tilfredse kunder i massevis. 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Vores samarbejdspartnere
er de bedste i branchen!

Hos håndværk Byggeri tager vi altid vores kunder alvorligt. Derfor gør vi os altid de nødvendige forbehold, for at sikre at du bliver sat i kontakt med den helt rigtige entreprenør. Et vigtigt forbehold er at vi altid lytter til vores brugeres bedømmelser. På den måde kan vi frasortere de mindre gode og kun beholde toppen af poppen. 

Indhent et tilbud