Kloakservice når det er bedst

Står du og døjer med problemer med din kloak i hverdagen? Læs mere i dette blogindlæg omkring hvad en kloakmester er, og hvordan han/hun kan hjælpe dig af med dine kloakproblemer. Du kan i indlægget også finde tips og tricks til, hvordan du selv kan prøve og håndtere dine kloakproblemer.

Få 3 gratis tilbud - Det eneste du skal er følgende:

1

Beskriv dine krav til en leverandør

Udfyld formularen med en grundig beskrivelse. Jo mere præcis opgaven er beskrevet, jo lettere bliver det at finde det rette match til opgaven.

2

Vi kigger din henvendelse igennem

Vi ser din henvendelse og finder 3 perfekte leverandører.

3

Modtager 3 tilbud

Du modtager 3 uforpligtende tilbud, inden for 48 timer, som du kan takke ja eller nej til.

4

Vælg det bedste tilbud

Du vælger selv hvilket tilbud der matcher bedst til dine behov.

Hvad er en kloakmester?

Hvis du i hverdagen har problemer med kloakken i dit hjem, er det helt sikkert noget, som en kloakmester kan løse for dig. En kloakmester varetager oftest alle typer kloakopgaver, som deres kunder kan have. Dette indebærer også, at finde frem til hvor problemet er, og samt hvordan dette repareres.

Med en autoriseret kloakmester kan du få hjælp til:

– Udskiftning af gamle/nedbrudte rør
– Separering af kloaksystem
– Nyt kloaksystem ved nybyggeri
– Bundfældningstank og nedsivningsanlæg
– Rottespærre
– Diverse andre opgaver med kloakken

Løs kloakproblemerne selv

Det kan være svært selv, at lokalisere sig frem til hvor ens kloakproblem er opstået. For mange mennesker er alt arbejde der omhandler kloakken for ulækkert til selv, at gå i krig med det. Men til jer, som har modet til selv, at gå i krig med problemet, har vi herunder samlet en række tips og tricks til, hvordan du bedst muligt kan fixe din ødelagte kloak, og hermed forebygge eventuelle kommende skader.

Hvis du står med et stoppet afløb er der herunder samlet 3 tips til hvordan du kan løse dette:

Hæld kogende vand ned i afløbet. Prøv at kog et par liter vand, og hæld det kogende vand ned igennem afløbet. Du kan også tilføje lidt opvaskemiddel til vandet, så afløbet bliver renset godt og grundigt.

Rens afløbet så godt du kan med hænderne. Mange afløb kan renses ved hjælp af en svupper eller dine egne hænder. Undersøg om der skulle sidde noget fast, som du kan få væk.

Rens vandlåsen. Med hjælp fra en skruetrækker kan du på få sekunder løsne den rist, som sidder brusenichen. Når du har løsnet risten, vil der oftest sidde en vandlås, som du kan tage op og rengøre for eventuelle beskidte ting.

Professionel kloakservice når det er bedst

Hvis ingen af ovenstående tips hjælper på, at få afløbet til at flyde igen, kan det være nødvendigt at kontakte professionel hjælp. Den rigtige kloakmester kan oftest da, han har et større kendskab løse dine kloakproblemer for dig. En autoriseret har de rette redskaber til, at kunne lokalisere problemet og nemt løse dette.

Indhent et tilbud