Find den rigtige tømrer til dit projekt!

Måske har du i lang tid drømt om at få bygget en ny terrasse til din baghave? Det kan også være at dine gamle trægulve træner til en udskiftning? Uanset hvilken idé du sidder med, kan en tømrer hjælpe dig med at komme i mål! Her på siden kan læse mere omkring, hvordan du laver en den bedste handel når du skal have fat i et tømrer firma 

Få tilbud fra 3 forskellige tømrer firmaer inden for 48 timer

Med vores service slipper du for besværet med at finde den rigtige tømrer. Vi bestræber os på at du inden for 48 timer vil modtage tre forskellige tømrer tilbud.

1

Beskrivelse af opgaven

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dit projekt

2

Opgaven vurderes

Vent på at vores eksperter ringer og uddyber omfanget af hvad du søger hjælp til

3

Du modtager 3 tilbud

Modtag 3 uafhængige tilbud fra kvalificerede tømrere nær dig

4

Du vælger det bedste tilbud

Vælg hvilken tømrer du gerne vil indgå samarbejde med. 

Hvordan forbereder du dig bedst - inden du kontakter en tømrer

Før du kan tage kontakt til en tømrer med henblik på at få lavet tilbud, er der nogle ting du bør være klar over.
 
Det er væsentligt at tømreren ved hvor meget tid og hvor mange ressourcer der kræves for at løse din opgave. Derfor bør du have et fuldt overblik over, hvad du ønsker at tømreren skal lave. Hvis du ikke helt er klar over, hvad der skal laves, kan det være en god idé at nedskrive alle dine ideér eller ønsker.
Du bør desuden have tænkt over hvornår du ønsker at få udført arbejdet.

Hvilke typer opgaver klarer en tømrer?

En moderne tømrer arbejder ikke længere kun med træmaterialer. En god huskeregel er at en tømrer arbejder med alle “hårde” elementer som for eksempel:

Hvis den opgave du ønsker løst indeholder “bløde” elementer, kan det være at du skal have fat i en maler, VVS’er, kloakmester, murer eller noget helt andet. Udfyld formularen og bliv ringet op af vores serviceafdeling, som kan rådgive dig og finde den korrekte løsning til dig.
 
Skal du have løst både “hårde” og “bløde” opgaver, kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud fra erfarne entreprenører som specialiserer sig indenfor flere forskellige håndværksmæssige fag.
 

Forskellige typer af tømrermestre

Ofte er et tømrerfirma specialiseret inden for en specifik gren af tømrerfaget. Ofte vil en tømrer være alsidig og sige ja til enhver opgave, men det kan være en fordel at være godt sat ind i, hvad de forskellige tømrervirksomheder har mest erfaring med inden man indhenter et tilbud. En tømrer som har lagt tusindvis af trægulve, gør som regel et bedre arbejde end en, som aldrig lægger gulve.

Ved at indhente 3 tilbud her, får du professionel hjælp til at finde den tømrer som specialiserer sig i netop det du søger. Du slipper dermed for besværet, og får samtidigt det bedste resultat.

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Hvad skal en tømrer koste?

Tømrer firmaer arbejder oftest ikke på timebasis. Prisen fastsættes i stedet ud fra typen af opgave, lagt sammen med materialeomkostninger. En god tommelfingerregel er, at kvalitet og pris ofte følges ad.
Virker en pris for god til at være sand, er det også ofte tilfældet.
Når det er sagt, er det ikke ensbetydende med, at du behøver at ofre en bondegård på at få løst en tømreropgave. For at undgå for høje priser anbefaler vi altid at få tilbud fra mindst 3 tømrere, før du skriver under på en kontrakt. 
Priserne på tømrerarbejde varierer i forhold til størrelsen på projektet og på hvor i landet du ønsker din opgave løst
Sort arbejde

Få den bedste tømrer - Til den bedste pris!

Ved at hente tre forskellige tømrer tilbud gennem vores portal, frasorteres tømrere uden relevant erfaring eller uddannelse. Du slipper derfor for besværet ved at lave baggrundstjek på alle tømrere i dit nærområde. Desuden indsamler vi altid løbende bedømmelser fra vores brugere, så vi kan kvalitetssikre vores samarbejdsvirksomheder.

Spar penge på håndværker

Sort arbejde

Det kan ofte være fristende at sige ja til sort arbejde, når man har håndværkere til at hjælpe sig. Grunden til at mange bliver fristende er, at håndværkere der tilbyder sort arbejde, ofte arbejder til en betydeligt lavere timepris. Det er bare vigtigt at huske på, at sort arbejde først og fremmest er ulovligt, og at det ikke kun er tømreren der bliver straffet. Hvis du med vilje tager imod sort arbejde, vil du blive straffet med en bøde på 3 gange det beløb du har snydt for. Desuden er der ingen garantier eller forsikringer som gælder, hvis der bliver udført arbejde som ikke lever op til dine forventninger eller kravene i Bygningsreglementet

Aftale

At kalde sig tømrer kræver ikke autorisation

Titlen tømrer er ikke beskyttet, hvilket betyder at hvem som helst kan kalde sig tømrer, selvom de hverken er uddannede eller erfarne fagpersoner. Dog er mange af de uddannede tømrere medlem af en brancheforening. Brancheforeningen er tilknyttet en garantiordning, som skal hjælpe dig, hvis håndværkeren ikke har udført sit arbejde ordentligt og der derfor skulle være omkostninger forbundet med udbedring af fejlen.

Gode råd til når du har tømreren på besøg

Der kan i løbet af en enhver tømreropgave opstå en uforudset forhindring som resulterer i en ekstra udgift. Det kan derfor være en rigtig god idé, løbende at have en god dialog med tømreren. Vær ikke bange for at spørge tømreren om tips og tricks til hvordan du kan bringe dine drømme frem i lyset. Vores samarbejdspartnere har flere års erfaring inden for næsten alle slags tømreropgaver

God kommunikation er nøglen

Tømreren ikke læse dine tanker. Det er derfor vigtigt, at du fra starten kommunikerer åbent med tømreren. Det kan være en god idé, at have lavet en plan over hvad tømreren skal lave og hvad du betaler for. På den måde har i et fælles referencepunkt, hvis der skulle opstå noget uforudset eller uoverensstemmelser. Har du nogle spørgsmål til hvorfor tømreren gør som han gør, eller har du ideer til andre byggeprojekter, skal du ikke tøve med at spørge. Ofte har en veletableret tømrer også gode kontakter til andre fagmænd inden for håndværker branchen. 

Det handler om at du skal være tryg

Næsten alle vores tømrere er medlem af en garantiordning. En garantiordning fungerer som din økonomiske sikkerhed hvis der, skulle være fejl eller mangler ved det udførte arbejde. Med garantiordningen får du dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag.
 
Vi indgår desuden ikke samarbejde med nogle tømrere uden at de har alle lovpligtige forsikringer.  
 
 
 

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Indhent et tilbud