Materiel leverandør

Er du indehaver af en virksomhed, der har brug for en fast leverandør indenfor metalindustrien?

Her kan indhente 3 gratis tilbud på professionelle materiel leverandører.

Få 3 gratis tilbud - Det eneste du skal er følgende:

1

Beskriv dine krav til en leverandør

Udfyld formularen med en grundig beskrivelse. Jo mere præcis opgaven er beskrevet, jo lettere bliver det at finde det rette match til opgaven.

2

Vi kigger din henvendelse igennem

Vi ser din henvendelse og finder 3 perfekte leverandører.

3

Modtager 3 tilbud

Du modtager 3 uforpligtende tilbud, inden for 48 timer, som du kan takke ja eller nej til.

4

Vælg det bedste tilbud

Du vælger selv hvilket tilbud der matcher bedst til dine behov.

Hvorfor du skal vælge en materiel leverandør

Der er mange fordele ved at have en fast materiel leverandør, som kan levere materialer til din virksomhed på reguler basis. På den ene side skal du ikke bekymre dig om, hvor du skal finde dine produkter. På den anden side kan du få leveret de ønskede materialer til en fast pris og til tiden, hver gang. Der er med andre ord gode muligheder for at spare tid og penge i at få en fast leverandørservice.

Det næste skridt er at finde en leverandør, der lever op til behov og ønsker, som din virksomhed stiller krav til. Det kræver både tid og tillid at få et godt samarbejde op at køre. Samtidig kan det være en jungle at finde rundt i, hvem der potentiel kan blive et godt partnerskab. Heldigvis har vi løst problemet for dig! Vi samarbejder nemlig med de absolut bedste specialister indenfor metalindustrien, der leverer produkter til forskellige bygge- og håndværker firmaer.  

Hvilken leverandør skal jeg vælge?

Vi har i mange år beskæftiget os med leverandører til bygge- og metalindustrien. Hos håndværk-byggeri.dk samarbejder kun med de bedste virksomheder, hvorfor du trygt kan henvende dig til os. Et eksempel på én af vores mangeårige samarbejder er Boliden Bergsøe, der blandt andet leverer legeringer, loddematerialer og diverse metalprodukter til elektronik, VVS og støberi virksomheder. 

Her har vi med en virksomhed, der igennem flere årtier har stået for materiel levering i de nordiske lande. Erfaring og et solidt renomme er noget af det, som vi kigger på, når vi indgår aftaler med firmaer. Boliden er således ét af mange eksempler på et godt samarbejde, vi kan stå indenfor.

Indhent 3 gratis tilbud materiel leverandører

Mangler du loddematerialer til din elektronikvirksomhed? Er i løbet tør for metallegeringer på værkstedet? 

Udfyld vores kontaktformular, og du vil modtage 3 uforpligtende tilbud indenfor 48 timer. 

Det tager kun et kort øjeblik at udfylde formularen, og inden du når at se dig om, så har du modtaget dine tilbud. 

Vi anbefaler, at du udfylder din henvendelse så detaljeret som muligt. Det lettere arbejdet med at finde de absolut bedste tilbud til dig!

Indhent et tilbud