Montering af LED-lys

Øg din sikkerhed på vejene

At få en montering af LED-lys på din bil er noget flere og flere danskere får gjort. LED-lys til din bil giver nemlig et stærkere og skarpere lys. Dermed kan modkørende (eller bagfrakommende) trafikanter hurtigere bliver opmærksom på dig. Dette kan især være fordelagtigt hvis du bor i et område med lidt baggrundsbelysning. Eller hvis du ofte færdes på landeveje eller veje uden belysning.

For at have den bedste, og sikreste, færdsel i trafikken, er det af største vigtighed, at din bils kørelys er skarpt og iøjnefaldende. Et klart, skarpt og hvidt skaber en tryggere og sikrer kørsel, da din orientering og udsynet fra førersædet bliver forstærket. Derfor er en montering af led lys på din bil et valg der kan betale sig at få lavet.

Få monteret LED-lys af en professionel

Da montering af led lys på biler, er en relativ ny ting, er det ikke alle mekanikere og værksteder der tilbyder denne type service. Og endnu sjældnere er det at en forhandler kan håndtere montering af alle typer LED-lys til alle typer biler. Dette vil sige privat og personbiler, varevogne, trailere eller lastbiler. Et skarpt og klart lys kan især være nyttigt hvis man kører med skiltning. Eller hvis du kører med tunge læs og andre ting der kan være svært at se for en anden trafikant.

En yderligere fordel ved at få monteret LED-lys på dit køretøj er, at LED-lys generelt, har en længere levetid end normalt lys, og i visse tilfælde selve bilen. Det kan derfor være en god investering, da det både kan spare dig penge og skabe en sikrere kørsel for dig.

Prisen på LED-Lys

Prisen på at få monteret LED-lys vil selvfølgeligt afhænge af, hvilket køretøj lysene skal monteres på.

Yderligere er der andre parametre der kan have indflydelse på prisen på montering af LED-lys:

Dit køretøjs type (Personbil, varevogn, lastbil og lignende)
Dit køretøjs alder (Ældre modeller kan være dyrere, da montering kan være mere avanceret end på nye biler)
Omfanget af LED-lygter (Hvor mange LED lys skal der monteres, og hvilken type)


Yderligere kan der ligesom ved normalt lys, være forskel på kvaliteten af LED-lyset. Det er dog altid en god ide at forhøre dig hos en specialist indenfor faget. Professionel rådgivning kan både hjælpe med at kaste lys på dine behov, samt fortælle om andre fordele der findes i forbindelse med montering af LED-lys. Vi kan anbefale Blitzlys.dk, da de er eksperter på området.

Indhent et tilbud