Få gulvservice i top kvalitet

Står du og har brug for renovering af dit gulv, måske et helt ny eller bare noget vejledning omkring hvad der er muligt? Så står vi klar til at hjælpe dig! Vi rådgiver, vejleder og sender dig gerne 3 uforpligtende tilbud fra 3 forskellige gulvfirmaer! Kontakt os i dag og få 3 helt uforpligtende tilbud på din gulvservice!

Sammenlign tilbud fra 3 forskellige gulvfirmaer i nærheden af hvor du bor

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen, med en liste over, hvilke ydelser du ønsker at gulvfirmaet skal udføre

2

Opgaven vurderes

Vores serviceafdeling gennemgår din liste, og ringer til dig med opfølgende spørgsmål for at uddybe omfanget, af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer vil du modtage gulvservice tilbud fra 3 dygtige gulvservice firmaer i nærheden af dig

4

Du vælger det bedste tilbud

Du kan nu sammenligne tilbuddene og tage et valg om, hvilket gulvservice firma du ønsker der skal komme hjem til dig

Håndværk-byggeri - Dit gulv er i trygge hænder her

At få lavet gulvservice kan være en omfattende proces. Der skal både vælges et bestemt slags gulv, så skal der vurderes om hvordan det kan lægges og om det er et holdbart gulv. Derudover skal det også lægges og tætnes ordentligt så du er sikret der ikke opstår problemer efterfølgende.

Vi har udvalgt nogle af de bedste gulvfirmaer i landet, så du er garanteret kvalitet. Vi har nøje udvalgt alle vores samarbejdspartnere, så du er sikret god kvalitet.

Vi samarbejder kun med gulvfirmaer som har mange års erfaring og tilbyder fuld tilfredshedsgaranti. Dette gør for at kunne sikre dig at du fået et ordentligt firma der udfører et ordenligt stykke arbejde for dig. 

Kontakt os og vælg dit gulvfirma

Så hvis du ønsker 3 tilbud fra 3 dygtige gulvfirmaer så tøv ikke med at kontakte os. Vores tilbud er tilpasset dine behov, krav og ønsker så du får det præcist som du ønsker det.

Hvis du er nysgerrig på hvem vi samarbejder med så er en af vores mest populære samarbejdspartnere Dansk Maler- og Gulvservice da de tilbyder et godt solidt produkt med dine behov i fokus.

Du kan kontakte os gennem kontaktformularen på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Hvem er vi?

Vores vision er at gøre livet lettere for vores kunder. Vi mener at finde den rette håndværker, kan være som at navigere i en labyrint. Vores mission er derfor at rådgive og benytte vores enorme netværk, til at hjælpe vores kunder. Ikke kun med at få det bedste tilbud til prisen, men også til at finde en håndværker der leverer en service i top kvalitet.

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Indhent et tilbud