Malerarbejde

Sammenlign tilbud fra 3 forskellige malere i nærheden af hvor du bor

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen, med en liste over, hvilke ydelser du ønsker at maleren skal udføre

2

Opgaven vurderes

Vores serviceafdeling gennemgår din liste, og ringer til dig med opfølgende spørgsmål for at uddybe omfanget, af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer vil du modtage malertilbud fra 3 dygtige malere i nærheden af dig

4

Du vælger det bedste tilbud

Du kan nu sammenligne tilbuddene og tage et valg om, hvilken maler du ønsker der skal komme hjem til dig

Malermester til malerarbejde

Malerarbejde kan være en stor og tidskrævende opgave at tage sig af selv, især hvis man ikke har erfaring med det. En professionel malermester kan tage sig af alt fra at vælge den rigtige maling til at udføre det nødvendige forarbejde og påføre malingen på en måde, der sikrer et smukt og holdbart resultat.

Hvis du leder efter en malermester, der kan tage sig af dit malerarbejde i København, kan du stole på eksperterne i vores bredde netværk. De tilbyder konkurrencedygtige priser på malerarbejde, og du kan altid forvente fantastisk service af højeste kvalitet.

Uanset om du har brug for at få malet dit hjem, din virksomhed eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi tager altid hensyn til dine ønsker og behov, og vores samarbejdspartnere er specialister i at levere smukke og præcise resultater, der holder i mange år.

Kontakt os i dag for at modtage et tilbud på malerarbejde, og lad os hjælpe dig med at finde den rette malermester, som kan skabe det perfekte miljø i dit hjem eller virksomhed. Du vil få hjælpe dig til alt fra farvevalg til udførelse af det nødvendige forarbejde og påføring af malingen.

 

Vinduesmaling

Vinduesmaling kan give dit hjem eller virksomhed et nyt og friskt look. Det kan være en simpel måde at tilføje farve og stil til dit rum på. Vores eksperter kan hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og type maling til dine vinduer, og udføre arbejdet på en professionel og præcis måde.

De er specialister i at levere smukke og holdbare resultater, der vil holde i mange år. Kontakt os i dag for at modtage et tilbud på vinduesmaling, og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte miljø i dit hjem eller virksomhed.

Maling af loft

Maling af loftet kan give dit rum et nyt og friskt udseende. Det kan være en udfordrende opgave at tage sig af selv, især hvis du har høje lofter eller svært ved at nå overalt. Vores professionelle samarbejdspartnere kan hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og type maling til dit loft, og udføre arbejdet på en professionel og præcis måde.

Der vil altid tages hensyn til dine ønsker og behov, samt vil du være sikret professionel rådgivning og vejledning gennem hele forløbet.. Kontakt os i dag for at modtage et tilbud på maling af loftet.

Maling af døre

Maling af døre kan give dit hjem eller virksomhed et nyt og friskt look, samtidig med at det beskytter og forlænger levetiden på dine døre. Vores professionelle samarbejdspartnere kan hjælpe dig med, at udføre arbejdet på en professionel, effektiv og præcis måde.

Vi tager altid hensyn til dine ønsker og behov, og specialister i vores netværk levere smukke og holdbare resultater, der vil holde i mange år fremover. Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud på maling af døre.

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for malermester København, hvis du ønsker professionelle og præcise resultater, der vil forvandle dit hjem eller virksomhed. Vores eksperter vil hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og type maling til dit projekt, og udføre arbejdet med stor opmærksomhed på detaljer.

Vi vil sikre, at du er tilfreds med resultatet og at det vil holde i mange år fremover. Kontakt os i dag for at modtage et tilbud og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte miljø i dit hjem eller virksomhed.

Forsikring og garantiordning

Alle vores malere lever op til kravet om lovpligtige forsikringer. 9 ud af 10 af vores samarbejdspartnere er desuden også medlemmer af en garantiordning, hvilket kan komme dig til gavn hvis der imod forventning skulle være fejl eller at maleren har udført noget sjusket arbejde. Hvis du får medhold i en klagesag, vil du få dækket op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag. 

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Gode råd til når du kontakter en maler

Det er altid en god idé at have aftalt det præcise omfang af opgaven du ønsker løst af maleren. Du bør derfor lave en liste over alle opgaver der skal løses. Maleren bruger din liste til at lave et tilbud, som kan fungere som referencepunkt, hvis du skulle blive uenig med maleren om noget. Generelt anbefales det at hente tilbud fra flere malere og sammenligne dem inden du indgår en aftale

Hvad kan du selv gøre for at spare penge på maleren?

Der er nogle ting du selv kan gøre for at gøre malerens arbejde lettere. Hvis du selv har malingen stående i kælderen, kan det være at du kan spare på den front. Hvis det ikke er tilfældet, skal du huske at det ikke altid er billigst selv at købe maling. For det første kan malingen du køber, være i en dårlige kvalitet. For det andet, kan maleren muligvis købe malingen billigere end dig.

Du kan også tilbyde maleren at have dækket af inden han kommer og at du rydder op bagefter. På den måde sikrer du dig at maleren kun bruger sin tid på at male.

Udfyld formularen, hvor du laver en kort beskrivelse af hvad du skal have lavet, og modtag 3 tilbud indenfor 48 timer.

Håndværkerfradraget afskaffes til april i 2022

Hvis du skal nå at få glæde af fradraget på op til 12.900kr inden det bliver afskaffet skal arbejdet være udført inden d. 1 april. Klik ind på skats hjemmeside, hvis du vil lære mere om håndværkerfradrag.

Hvem er vi?

Vores vision er at gøre livet lettere for vores kunder. Vi mener at finde den rette håndværker, kan være som at navigere i en labyrint. Vores mission er derfor at rådgive og benytte vores enorme netværk, til at hjælpe vores kunder. Ikke kun med at få det bedste tilbud til prisen, men også til at finde en håndværker der leverer en service i top kvalitet.

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Indhent et tilbud