Microcement

Microcement er en nyere og mere moderne måde at få lavet gulve og vægge i hjemmet. Microcement giver et unikt udseende, en solid holdbarhed og er nemt at rengøre. Yderligere er det relativt nemt og hurtigt at få anlagt, hvilket kan være fordelagtigt for mange danskere.

Hos Håndværk-byggeri.dk samarbejder vi med eksperter og specialister i materialet. Uanset hvor i landet du bor, vil vi have en fagmand i nærheden. ønsker du at høre mere om microcement er du velkommen til at kontakte os

Indhent nemt og hurtigt 3 uforpligtende tilbud

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen med en kort forklaring af, hvad du skal have lavet

2

Opgaven vurderes

Vores eksperter læser din beskrivelse og ringer med henblik på, at uddybe omfanget af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer modtager du 3 uafhængige tilbud fra dygtige murere i dit nærområde

4

Du vælger det bedste tilbud

Du vælger selv hvem af murerne, du vil have til at udføre arbejdet

Et unikt materiale

Microcement har en bred portefølje af fordele og værdier du hurtigt vil opdage, når du får det implementeret i dit hjem. Materialet er ufatteligt holdbart og robust. Det er derfor særligt egnet til områder som garagen eller køkkenet, hvor der gennem årene vil ses meget slid og større chancer for skader. Ligeledes kan microcement med fordel anvendes på badeværelset. Materialet er vandafvisende, og vil dermed være perfekt udrustet til det fugtige og våde klima der ses her. Og det er ikke kun praktiske værdier microcement vil bringe. Det har et unikt, råt og minimalistisk look, der vil klæde ethvert moderne hjem. Microcement kan nemt påføres på vægge, og mange fagmænd kan tilmed inkorporer unikke farver i materialet. Dermed kan du få skabt et resultat der ikke kun er holdbart, men også bærer præg af din stil og din boligs æstetik. Materialet påføres nemt på overflader, så der vil ikke være fuger eller samlinger, som man normalt ser ved fliser og klinker. Endnu en fordel arbejde udført med microcement bringer er, at materialet sætter sig øg tørre relativt hurtigt. Allerede efter en uge, vil du igen kunne benytte det rum eller den overflade hvor materialet er blevet lagt. Dermed reduceres den forstyrrelse af hverdagen der normalt ses ved håndværkerarbejde. Yderligere skal du ikke betale en formue for dine fagmænds til. Og det er jo aldrig en negativ ting. Ønsker du at høre mere om microcement og de fordele det kan bringe dit hjem, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal du have microcement?

Microcement kan påføres vægge, gulve samt de fleste andre overflader. Ved at få lagt et tyndt lag af materialet, vil dine overflader få nyt liv og ny holdbarhed. Det lægges direkte ovenpå en eksisterende flade, så du dermed slipper for at betale for at få udskiftet gulve eller væggene i dit hjem. Hos Håndværk-byggeri.dk arbejder vi som tidligere nævnt sammen med mange fagmænd og specialister med microcement.

Fortæl os om dine tanker og ideer. Vi viderebringer disse informationer til vores netværk, hvorpå relevante firmaer kan skabe et unikt og lukrativt tilbud til din opgave. Vi samler de tre bedste, og overleverer disse til dig. Derfra har du selv mulighed for, at udvælge det firma du ønsker at arbejde sammen med. Vi samarbejder med fagmænd over hele landet, så uanset hvor du bor, vil du med vores hjælp finde den helt rette hjælp til dit boligprojekt. Bor du for eksempel i København eller Nordsjælland, kan vi varmt anbefale Murermester Nielsen. Uanset hvor i hjemmet du ønsker at få implementeret microcement, vil du med deres hjælp få et fantastisk resultat.

Har du et projekt i tankerne? Eller ønsker du at høre mere om microcement? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Indhent et tilbud