Tømrerarbejde af bedste kvalitet

Står du og mangler en tømrer til, at realiserer dit projekt? Indhent professionel hjælp til, at gøre din drøm til en virkelighed.

1

Beskrivelse af opgaven

Du udfylder formularen, med en liste over, hvilke ydelser du ønsker at gulvfirmaet skal udføre

2

Opgaven vurderes

Vores serviceafdeling gennemgår din liste, og ringer til dig med opfølgende spørgsmål for at uddybe omfanget, af hvad der skal laves

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer vil du modtage gulvservice tilbud fra 3 dygtige gulvservice firmaer i nærheden af dig

4

Du vælger det bedste tilbud

Du kan nu sammenligne tilbuddene og tage et valg om, hvilket gulvservice firma du ønsker der skal komme hjem til dig

Tømrerarbejde i erfarne hænder

Står du og søger den rette tømrer til, at udføre et arbejde for dig? At få lavet arbejde af en tømrer er en vigtig process både for små og store opgaver. Man vil som kunde gerne have, at arbejdet er udført korrekt og ordentligt i første forsøg. Det er vigtigt, at resultatet er som du forventer, og det er derfor vigtigt med et professionelt hold til, at udføre dette.

Alle typer tømrerarbejde

Søger du en samarbejdspartner som står og kan hjælpe dig med, at realisere dit projekt? Det er vigtigt, at finde en god samarbejdspartner, som du kan indgå i et tæt samarbejde med.

Det skal være en tømrer som har erfaring og viden indenfor branchen, således, at de kan vejlede og hjælpe dig igennem processen. Det er vigtigt der ydes en service, og kvalitet, som er af den bedste, så du kan føle dig sikker på, at arbejdet udføres korrekt.

★★★★★

Jeg fik 3 tilbud på mindre end 48 timer. 

Nem og hurtig service, Klar anbefaling herfra!

Søren Jensen
Google

★★★★★

Jeg fik hurtigt 3 forskellige tilbud fra elektrikere i København. 

Ham jeg valgte var super professionel og klarede opgaven uden problemer.

Tina Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Vi stod med et akut problem med septiktanken i sommerhuset. 

Vi kunne ikke vente i 48 timer, og tog derfor direkte kontakt til en kloakmester i Slagelse.

Super god service! 

Bent Fabricius
Facebook

Hvem er vi?

Vores vision er at gøre livet lettere for vores kunder. Vi mener at finde den rette håndværker, kan være som at navigere i en labyrint. Vores mission er derfor at rådgive og benytte vores enorme netværk, til at hjælpe vores kunder. Ikke kun med at få det bedste tilbud til prisen, men også til at finde en håndværker der leverer en service i top kvalitet.

Mød nogle af vores
samarbejdspartnere

Vi samarbejder med håndværkere i hele landet. Fælles for disse er at de er erfarne og dygtige håndværkere. De er de bedst kvalificerede i branchen til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Uanset om det er en mindre ombygning eller en større opgave.

Indhent et tilbud